Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

CFO lämnar NP3

Publicerad: 9 Maj 2018, 05:42

Linda Ekman. Bild: NP3

Linda Ekman avgår som CFO på NP3 efter cirka 6 år på företaget. “Att lämna NP3 Fastigheter för att anta nya utmaningar inom en annan bransch har inte varit ett lätt beslut”, säger hon.


Ämnen i artikeln:

NP3 Fastigheter

Linda Ekman avgår som CFO på NP3 Fastigheter efter cirka 6 år på företaget.

– Linda har varit en viktig del i NP3s formande till det bolag som det är i dag och jag vill önska Linda ett stort lycka till med sina nya utmaningar. Styrelsen och jag vill rikta ett stort tack för hennes viktiga insatser under hennes tid i bolaget, säger Andreas Nelvig, vd på NP3 Fastigheter.

– Att lämna NP3 Fastigheter för att anta nya utmaningar inom en annan bransch har inte varit ett lätt beslut. Jag har haft förmånen att vara med på den resa som NP3 har gjort från ett litet lokalt fastighetsbolag till det framgångsrika stabila bolaget det är i dag. Det NP3 jag lämnar har fullt fokus och jag är övertygad om att framgångssagan fortsätter många år framöver, säger Linda Ekman, CFO på NP3 Fastigheter.

Linda är kvar i bolaget fram till den 31 augusti. Rekryteringen av en efterträdare har påbörjats.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

NP3 Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.