Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Centenis nya organisation på plats

Publicerad: 29 september 2011, 22:00

Centenis nya organisation på plats
Centeni (tidigare Boultbee) utvidgar organisationen med fem heltidstjänster, bland annat en operativ chef. Dessutom tillträder Lars Linder-Aronson som styrelseordförande. Därmed avslutar advokaten Lars Söderqvist sitt uppdrag för Centeni…


Källa: Pressmeddelande Centeni

Centenis nya organisation på plats

Centeni (tidigare Boultbee) utvidgar organisationen med fem heltidstjänster, bland annat en operativ chef. Dessutom tillträder Lars Linder-Aronson som styrelseordförande. Därmed avslutar advokaten Lars Söderqvist sitt uppdrag för Centeni.

– Mitt uppdrag var att få bolaget på rätt köl igen och nu när bolaget är i balans är det naturligt för oss att lämna över till en ordinarie organisation, säger Lars Söderqvist.

Caroline Bertlin kommer att leda den dagliga verksamheten i Centeni i rollen som operativ chef (CEO). Hon känner verksamheten väl genom sitt tidigare arbete som ansvarig för omstruktureringen av Centeni åt The Royal Bank of Scotland.  Hon kommer närmast från rollerna som centrumledare för HötorgsCity.

Parallellt förstärks Centenis organisation med ytterligare tre heltidstjänster.

– Det arbete som utförts sedan ägarförändringen i våras ger en utmärkt grund för att ta bolaget in i nästa fas. Med den nya organisationen på plats kan vi nu fortsätta förbättringsarbetet i dialog med hyresgästerna och öka inslaget av aktiv förvaltning av bolaget, säger Lars Linder-Aronson.

Uthyrningsspecialist kontrakterad

I dagarna har också detaljhandelsteamet hos CB Richard Ellis kontrakterats för uthyrningsuppdrag i samtliga köpcentrum med start från 1 oktober. Under hösten avbröt Centeni samarbetet med den tidigare förvaltaren EFM och nya avtal är sedan tidigare på plats med Coor Service Management AB (fastighetsskötsel), KPMG (ekonomisk förvaltning) och Q-Park (parkering).

Hyresgästerna har informerats om förändringarna och Centenis nya organisation och arbetssätt kommer att presenteras vid särskilda informationsträffar i samtliga gallerior inom de närmsta veckorna.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.