Torsdag09.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Catenas VD avgår

Publicerad: 21 September 2010, 22:00

Catenas VD avgår Catenas VD och koncernchef Peter Hallgren har meddelat styrelsen sin önskan att avgå som VD vid årsstämman i april 2011. Peter Hallgren blir då 60 år och har rätt att utnyttja sitt pensionsavtal med bolaget…


Källa: Pressmeddelande Catena

Catenas VD avgår

Catenas VD och koncernchef Peter Hallgren har meddelat styrelsen sin önskan att avgå som VD vid årsstämman i april 2011. Peter Hallgren blir då 60 år och har rätt att utnyttja sitt pensionsavtal med bolaget.

– Jag har varit VD för Catena i 12 år – ett bolag som varit börsnoterat sedan 2006. Catena och dess fastighetsbestånd har genomgått en omfattande förädlingsprocess under de år jag haft förmånen att leda verksamheten. Det har varit inspirerande år tillsammans med företagets goda medarbetare. Framöver väntar nya utmaningar för Catena, vilket innebär att det är ett bra tillfälle att lämna över stafettpinnen nu, då jag väljer att gå i pension, säger Peter Hallgren.

Arbetet med att rekrytera en efterträdare har startat.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.