Torsdag16.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Catena utreder förutsättningar för avyttring

Publicerad: 21 September 2010, 22:00

Catena utreder förutsättningar för avyttring Styrelsen har fattat beslut om att utreda förutsättningarna för dels avyttring av delar av bolagets fastighetsbestånd, dels ökad fokusering på utveckling av bolagets mest intressanta fastigheter som exempelvis fastigheten Haga Norra i Solna…


Källa: pressmeddelande Catena

Catena utreder förutsättningar för avyttring

Styrelsen har fattat beslut om att utreda förutsättningarna för dels avyttring av delar av bolagets fastighetsbestånd, dels ökad fokusering på utveckling av bolagets mest intressanta fastigheter som exempelvis fastigheten Haga Norra i Solna.

Fastighetsmarknaden och därmed prisnivån på fastigheter i de för bolaget strategiskt intressanta regionerna har, trots den senaste finansiella turbulensen, fortsatt att vara stabil och dessutom utvecklats positivt. Styrelsen bedömer därför att förutsättningarna för en eventuell försäljning av delar av fastighetsbeståndet för närvarande kan vara gynnsamma.

– Det är av intresse för styrelsen att utvärdera olika alternativ att utveckla bolaget. Ett scenario kan vara att ytterligare avyttra vissa delar av fastighetsbeståndet, säger Henry Klotz, Catenas styrelseordförande

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.