Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Catella etableras i Spanien

Publicerad: 29 juni 2015, 10:05

Catella startar verksamhet inom Property Investment Management i Spanien och Portugal. Initiativet sker under ledning av Javier Hortelano. Han kommer närmast från PwC där han varit partner.


Ämnen i artikeln:

CatellaSpanien

Catella startar verksamhet inom Property Investment Management i Spanien och Portugal.

Initiativet sker under ledning av Javier Hortelano. Han kommer närmast från PwC där han varit partner.

– Den spanska marknaden är i en återhämtningsfas med växande affärsaktivitet och investeringsvolymer och inflödet av utländskt kapital är stort, säger Timo Nurminen, affärsområdeschef för området på Catella.

En liknande verksamhet lanserades i Frankrike i början av 2014.

– Vi ser också Portugal som en naturlig expansion av den spanska verksamheten tack vare Javiers erfarenhet och likheten mellan marknaderna, säger Timo Nurminen.

Den nya verksamheten kommer att fokusera på fastighetsinvesteringar och kapitalförvaltning på uppdrag av spanska och utländska rådgivare.

Inom affärsområdet Property Investment Management uppgår det förvaltade kapitalet till cirka 3,1 miljarder euro. Verksamhet finns i Tyskland, Finland, Frankrike, Danmark, Spanien och Baltikum.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Catella

http://fastighetsnytt.se/2015/05/nya-rekryter-till-catella/

Ämnen i artikeln:

CatellaSpanien

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.