Fredag03.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Castellum säljer fastigheter i Örebro och Malmö

Publicerad: 9 September 2010, 22:00

Castellum säljer fastigheter i Örebro och Malmö I centrala Örebro har det helägda dotterbolaget Aspholmen Fastigheter AB sålt en fastighet med hotellverksamhet och i centrala Malmö har Fastighets AB Briggen sålt en kontors/bostadsfastighet…


Källa: pressmeddelande Castellum

Castellum säljer fastigheter i Örebro och Malmö

I centrala Örebro har det helägda dotterbolaget Aspholmen Fastigheter AB sålt en fastighet med hotellverksamhet och i centrala Malmö har Fastighets AB Briggen sålt en kontors/bostadsfastighet.

I centrala Örebro har det helägda dotterbolaget Aspholmen Fastigheter AB sålt en fastighet om 6 870 kvadratmeter med hotellverksamhet för ett underliggande fastighetspris om 102 miljoner kronor. Frånträdet var i månadsskiftet augusti/september.

I centrala Malmö har Fastighets AB Briggen sålt en kontors/bostadsfastighet om 4 150 kvadratmeter för ett underliggande fastighetspris om 60 miljoner kronor. Frånträdet sker i slutet av september.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.