Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Castellum investerar i Uppsala och Linköping

Publicerad: 29 november 2010, 23:00

Castellum investerar i Uppsala och Linköping
I Uppsala har Castellum via det helägda dotterbolaget Aspholmen Fastigheter AB förvärvat två fastigheter för 190 miljoner kronor. I Linköping har Fastighets AB Corallen förvärvat en fastighet för 18 miljoner kronor…


Källa: Pressmeddelande Castellum

Castellum investerar i Uppsala och Linköping

I Uppsala har Castellum via det helägda dotterbolaget Aspholmen Fastigheter AB förvärvat två fastigheter för 190 miljoner kronor. I Linköping har Fastighets AB Corallen förvärvat en fastighet för 18 miljoner kronor.

I Uppsala ligger den ena fastigheten centralt vid Dragarbrunnsgatan och består av 10 425 kvadratmeter kontors- och butiksyta. Fastigheten är uthyrd till 60 procent. Den andra fastigheten ligger i området Boländerna och består av 6 050 kvadratmeter kontors- och butiksyta. Fastigheten är uthyrd till 70 procent.

Fastigheten I Linköping ligger på Torvinges industriområde och består av 2 390 kvadratmeter industri- och lagerytor. Fastigheten är fullt uthyrd.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.