Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Castellum bygger i Alingsås

Publicerad: 11 september 2017, 05:09

Från vänster: Björn Sjölin, vd Steeltech, Christian Wieland, vd Vestia, Monica Söderbäck, affärsområdeschef Castellum i Alingsås, Caroline Hagström, samhällsbyggnadschef Alingsås kommun.

Foto: Castellum

I fredags togs det första spadtaget för en om- och tillbyggnation av Castellums fastighet i Alingsås.


Ämnen i artikeln:

Fastighetsmarknaden i VästsverigeCastellumAlingsås

I fredags togs det första spadtaget för en om- och tillbyggnation av Castellums fastighet på Bultgatan 1 i Sävelunds industriområde i Alingsås. Fastighetsbolaget har tecknat hyresavtal med Steeltech. Fastigheten är på omkring 3 000 kvadratmeter och ska bli hälften så stor.

– Vi växer kontinuerligt och får nu en fastighet väl anpassad för vår verksamhet. Sävelunds industriområde har ett bra läge, som passar vår verksamhet, och den framtida utbyggnaden av Norra länken kommer att ytterligare öka tillgängligheten till området, säger Björn Sjölin, vd för Steeltech, i ett pressmeddelande.

– Vi är glada över att kunna välkomna Steeltech som ny hyresgäst till Castellum och att vi stärker vår fastighetsportfölj i Alingsås med en modern och hållbar kontors- och produktionsanläggning, säger Cecilia Fasth, vd för Region Väst i Castellum, i ett pressmeddelande.

Steeltech flyttar in i sina nya skräddarsydda lokaler våren 2018 och projektet kommer att miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.