Lördag04.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Carlyle hyr ut i Globen och Startboxen

Publicerad: 12 September 2010, 22:00

Carlyle hyr ut i Globen och Startboxen Det globala riskkapitalbolaget The Carlyle Group (Carlyle) har hyrt ut närmare 4400 kvadratmeter i sina fastigheter i Globen City och i Startboxen strax utanför Stockholm. De nya hyresgästerna är Menigo och Oden Anläggningsentreprenad AB…


Källa: Pressmeddelande Carlyle

Carlyle hyr ut i Globen och Startboxen

Det globala riskkapitalbolaget The Carlyle Group (Carlyle) har hyrt ut närmare 4400 kvadratmeter i sina fastigheter i Globen City och i Startboxen strax utanför Stockholm. De nya hyresgästerna är Menigo och Oden Anläggningsentreprenad AB.

Menigo Foodservice, har tecknat ett tolvårigt hyresavtal för lokaler i Carlyles fastigheter i Globen strax utanför Stockholm city. Menigo är underleverantör till bland annat restauranger.  Kontorslokalerna på 2500 kvadratmeter kommer att användas som företagets huvudkontor.

Oden Anläggningsentreprenad AB är ett anläggningsföretag med fokus på bland annat broar och tunnlar. Oden har tecknat ett hyresavtal på fem år för kontorslokaler i Startboxen på totalt 1900 kvadratmeter. Startboxen, som ligger vid Järva Krog.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.