Lördag15.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Byggstart för Täby Centrums miljardprojekt

Publicerad: 24 Januari 2011, 23:00

Byggstart för Täby Centrums miljardprojekt På fredag tas första spadtaget i den omfattande om- och tillbyggnationen av Täby Centrum, 30 000 kvadratmeter ska bli till totalt 78 000 kvadratmeter. Projektet är ett samarbete mellan Unibail-Rodamco och Täby kommun…


Källa: pressmeddelande

Byggstart för Täby Centrums miljardprojekt

På fredag tas första spadtaget i den omfattande om- och tillbyggnationen av Täby Centrum, 30 000 kvadratmeter ska bli till totalt 78 000 kvadratmeter. Projektet är ett samarbete mellan Unibail-Rodamco och Täby  kommun.

Ombyggnationen av Täby Centrum är ett samarbete mellan Täby kommun och Unibail-Rodamco.  Täby Kommun investerar i förbättrade kommunikationer i form av bland annat ny infrastruktur, nya vägar och ny bussterminal. Unibail-Rodamco har kontrakterat det österrikiska entreprenadbolaget  Strabag.

Projektet innefattar en total modernisering av befintliga ytor samt en ansenlig utbyggnad av köpcentret. 160 butiker ska bli 230 och centrumet växer med ytterligare 30 000 kvadratmeter, till totalt 78 000 kvadratmeter. Arbetet beräknas vara klart 2015 men redan hösten 2011 kommer den första delinvigningen att ske.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.