Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Brunswick etablerar sig i London

Publicerad: 6 februari 2017, 07:10

Foto: Adrian Pingstone/Wikimedia.

Brunswick Real Estate lanserar en ny verksamhet för fastighetsinvesteringar i Storbritannien i samarbete med David Turner och Will Amies.


Ämnen i artikeln:

Brunswick Real EstateLondon

Brunswick Real Estate UK uppger att man initialt kommer att fokusera på ”build to rent”-sektorn, där bolaget kan dra nytta av företagsgruppens erfarenheter från den nordiska bostadsmarknaden.

– Jag har känt Will och David i affärssammanhang i över tio år och är mycket glad över att vi kan knyta dem till Brunswick Real Estate. Det nya bolaget innebär en unik möjlighet att på sikt kunna erbjuda våra kunder investeringar på en mycket intressant marknad, säger Louise Richnau, Partner Brunswick Real Estate, i ett pressmeddelande.

David Turner kommer närmast från TH Real Estate där han var chef för TIAA European Investment. Will Amies har erfarenhet av affärsutveckling, senast som vice vd och styrelsemedlem i Cording Real Estate Group.

Utöver David Turner och Will Amies består styrelsen för Brunswick Real Estate UK av Louise Richnau, Martin Wiwen-Nilsson och Martin Andersson, samtliga partners i Brunswick Real Estate.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Brunswick Real EstateLondon

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.