Fredag30.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Botkyrkabyggen annonserar på Facebook

Publicerad: 15 Augusti 2011, 22:00

Botkyrkabyggen förmedlar via Facebook Det allmännyttiga bostadsbolaget Botkyrkabyggen förnyar sitt koncept KompisBo genom att flytta över annonseringen till Facebook…


Källa: Pressmeddelande Botkyskabyggen

Botkyrkabyggen förmedlar via Facebook

Det allmännyttiga bostadsbolaget Botkyrkabyggen förnyar sitt koncept KompisBo genom att flytta över annonseringen till Facebook.

KompisBo lanserades av Botkyrkabyggen under 2007, för att gynna de unga på bostadsmarknaden. Konceptet innebär att två personer mellan 18-30 år kan dela på ett förstahandskontrakt.

– När vi har utvärderat vårt KompisBo-koncept ser vi att unga söker sig bort från den traditionella sökningen via vår webb. Samtidigt ser vi hur allt fler företag använder Facebook som ett verktyg för att utveckla sin verksamhet. Därför ser vi fram emot att kunna erbjuda unga ett bra boende med hjälp av Facebook, säger Memo Hussein, marknadskoordinator på Botkyrkabyggen.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.