Söndag09.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Bostadsformedling

Publicerad: 3 December 2009, 23:00

Stockholms bostadsbolags internköer slås ihop De interna bytesköerna hos Svenska Bostäder, Stockholmshem och Familjebostäder slås samman och tas över av bostadsförmedlingen. Beslutet fattades av bolagens styrelser under oktober och beräknas praktiskt börja gälla i slutet av januari enligt Stockholms Stads Bostadsförmedling…


Källa: Bostadsbarometern, Stockholms Stads Bostadsförmedlings nyhetsbrev

Stockholms bostadsbolags internköer slås ihop

De interna bytesköerna hos Svenska Bostäder, Stockholmshem och Familjebostäder slås samman och tas över av bostadsförmedlingen. Beslutet fattades av bolagens styrelser under oktober och beräknas praktiskt börja gälla i slutet av januari enligt Stockholms Stads Bostadsförmedling.

Idag är alla som bor i lägenheter som ägs av Familjebostäder, Stockholmshem och Svenska Bostäder automatiskt medlemmar i respektive bolags interna köer och har möjlighet att byta bostad inom bolaget. Genom bostadsförmedlingens övertagande kommer en gemensam kö att bildas för dessa tre bostadsbolag. Det innebär att de boende har möjlighet att, förutom att byta inom de bolag man bor i, även byta till lägenheter i något av de andra två bolagen. Byten i internkön kommer även i fortsättningen att vara kostnadsfria.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.