Torsdag06.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Avtal klart mellan Catena och Balder

Publicerad: 30 Januari 2011, 23:00

Avtal klart mellan Catena och Balder Catena och Balder Fjorton AB har tecknat avtal om en överlåtelse av aktierna/andelarna i vilken överlåtelse 25 handelsfastigheter ingår. Den totala preliminära likviden uppgår till 1 504 miljoner kronor…


Källa: pressmeddelande Catena

Avtal klart mellan Catena och Balder

Catena och Balder Fjorton AB har tecknat avtal om en överlåtelse av aktierna/andelarna i vilken överlåtelse 25 handelsfastigheter ingår. Den totala preliminära likviden uppgår till 1 504 miljoner kronor.

Catena ABs extra bolagsstämma beslutade att godkänna styrelsens förslag till överlåtelse av aktierna i Catena Invest 1 AB samt kommanditandelarna i Catena Urnes 1 KB och Almedals Fastighetsförvaltning KB till Balder Fjorton AB. Samtidigt har Fastighets AB Balders extra bolagsstämma beslutat att förvärva aktierna/andelarna.

Den totala preliminära likviden uppgår till 1 504 miljoner kronor och utgörs dels av köpeskilling för de förvärvade aktierna och andelarna, dels av lösen av koncerninterna lån. Tillträde är planerat till den första halvan av februari 2011.

Den slutliga likviden är avhängig av fastigheterna bokförda värde och de överlåtna bolagens egna kapital per den 31 december 2010, vilka kommer att fastställas slutligt när reviderat bokslut föreligger.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.