Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Anna Denell är årets samhällsbyggare

Publicerad: 15 oktober 2015, 06:00

Anna Denell.

Foto: Samhällsbyggarna.

Anna Denell, hållbarhetschef på Vasakronan, har blivit utsedd till Årets Samhällsbyggare. I motiveringen kan man bland annat läsa att Anna “med sin djupa kunskap inom hållbarhet och fastigheter bidragit till att föra hållbarhet till en ny nivå”


Ämnen i artikeln:

Samhällsbyggarna

Anna Denell, hållbarhetschef på Vasakronan, har blivit utsedd till Årets Samhällsbyggare. I motiveringen kan man bland annat läsa att Anna “med sin djupa kunskap inom hållbarhet och fastigheter bidragit till att föra hållbarhet till en ny nivå i samhällsbyggnadssektorn”.

– Jag blev väldigt glad när jag fick veta att juryn utsett mig till Årets Samhällsbyggare. Vilken ära! Självklart känns det roligt att mitt arbete uppmärksammas, men det känns också som en viktig bekräftelse på att hållbarhetsfrågorna har blivit riktigt betydelsefulla i samhälsbyggnadssektorn, säger Anna Denell om sin utmärkelse.

Utdrag ur motiveringen:

“Anna har ett driv och energi som når utanför den egna branschen och hon finns med i många olika initiativ och samarbeten gällande hållbarhet och gröna byggnader.”

Juryn består av Biljana Pehrsson, vd på Kungsleden, Lise Langseth, seniorkonsult, Erik Selin, vd på Balder, Stefan Engdahl, chef verksamhetsområde Samhälle på Trafikverket, Jan Wejdmark, ordförande på Samhällsbyggarna och Sara Haasmark, vd på Samhällsbyggarna.

Redaktionen

Källa: Samhällsbyggarna

Ämnen i artikeln:

Samhällsbyggarna

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.