Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Andra hotellkonceptet i Urban Escape klart

Publicerad: 14 mars 2016, 15:20

Hobo blir det andra av de två hotell som ska till vid Brunkebergstorg i Urban Escape-kvarteret.


Ämnen i artikeln:

AMF FastigheterUrban Escape

I oktober 2015 presenterades systerhotellet At Six som blir granne med Hobo som ska präglas av öppna sällskapsytor där Berlinstudion Werner Aisslinger står för designen.

– Med Hobo får vi den unika möjligheten att vara med och förändra ett helt kvarter, men framför allt utmanar vi synen på vad ett hotell faktiskt kan vara. Som gäst är du en del av Hobo. Vi engagerar såväl lokala kreatörer och entreprenörer som stockholmarna i att utvecklas tillsammans med oss. Jag ser Hobo mer som en community än ett traditionellt hotell, säger Mattias Stengl, General Manager på Hobo.

– Att se hotellen växa fram i Urban Escape och börja kunna ta på förvandlingen är verkligen spännande. Hobos koncept ramar in nytänkande och kreativitet vilket också är grundbultar i vår vision för kvarteret, säger Karolin Forsling, chef stadsutveckling och marknad på AMF Fastigheter.

Fakta om Hobo
Rymmer 200 hotellrum och 1 svit samt två våningsplan sociala ytor.

Hotellet drivs av Petter Stordalens hotellgrupp Nordic Hotels & Resorts, tillsammans med bl.a. At Six, The Thief Oslo, Copperhill Åre, Yasuragi Hasseludden och Skt Petri Köpenhamn.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande AMF Fastigheter

Ämnen i artikeln:

AMF FastigheterUrban Escape

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.