Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Alloktonbolag drivs vidare

Publicerad: 23 november 2010, 23:00

Alloktonbolag drivs vidare
Allokton Properties AB (struktur I) och Allokton Properties II AB (struktur II) har avhållit kontrollstämmor där framlagda kontrollbalansräkningar utvisat att det egna kapitalet i bolagen återställts. Bolagsstämmorna beslutade därför att bolagen ska drivas vidare…


Källa: Pressmeddelande Allokton

Alloktonbolag drivs vidare

Allokton Properties AB (struktur I) och Allokton Properties II AB (struktur II) har avhållit kontrollstämmor där framlagda kontrollbalansräkningar utvisat att det egna kapitalet i bolagen återställts. Bolagsstämmorna beslutade därför att bolagen ska drivas vidare.

Bolagen i strukturerna I och II har den 23 november 2010 tecknat nya låneavtal med HSH Nordbank AG som seniorlångivare och ett konsortium av danska banker som juniorlångivare. Därtill har en kreditfacilitet tecknats, vilken möjliggör fortsatt utveckling och förädling av bolagens fastigheter. Tidigare obligationsägare har genom konvertering erhållit preferensaktier i respektive struktur, vilket i korthet innebär att de över en tidsperiod har möjlighet att återfå hela det nominella beloppet på obligationerna.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.