Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Allianz Real Estate öppnar kontor i Stockholm

Publicerad: 15 April 2019, 11:12

Allianz Real Estate planerar att stärka sin närvaro i Norden och bygga vidare på sin portfölj. Som ett led i detta öppnar man nu ett kontor i Stockholm som kommer att ledas av Jenny Lindholm.


Ämnen i artikeln:

Allianz Real Estate

Det nya kontoret planeras att öppna i augusti och kommer att ledas av Jenny Lindholm som närmast kommer från rollen som transaktionschef på Nyfosa.

Senaste förvärvet i Norden för Allianz var en logistikportfölj bestående av 8 fastigheter i Sverige och Danmark värda över 4 miljarder kronor. Ett förvärv som genomfördes tillsammans med CBRE Global investors. I slutet av 2018 var Allianz totala tillgångar i Norden värda drygt 11 miljarder.

-Allianz Real Estate planerar att utveckla sin portfölj i Norden. Vi har haft en stadig tillväxt på den här marknaden men för att ytterligare stärka detta och lyckas utveckla nya relationer och partnerskap så har vi beslutat att öppna ett kontor i Stockholm, kommenterar Annette Kroeger, CEO North & Central Europe, Allianz Real Estate, i ett pressmeddelande.

Mattias Fröjd

Ämnen i artikeln:

Allianz Real Estate

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.