Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Akademiska Hus och UIC blir partners

Publicerad: 13 september 2017, 06:18

Peter Bohman på Akademiska Hus.

Foto: Olof Holdar

Akademiska Hus blir ny partner till företagsinkubatorn UIC. “Vi tror att partnerskapet kommer vara fördelaktigt för såväl våra befintliga hyresgäster på Ultuna som för UIC-bolagen”.


Ämnen i artikeln:

Akademiska Hus

Akademiska Hus blir ny partner till företagsinkubatorn UIC och erbjuder rådgivning, fördelaktiga hyresalternativ och möjlighet att i samarbete med Sveriges lantbruksuniversitet basera verksamhet i företagsparken Green Innovation Park. Här verkar i dag forskare, entreprenörer och ett fyrtiotal företag som utvecklar produkter och tjänster som bidrar till en hållbar framtid.

– Vi tror att partnerskapet kommer vara fördelaktigt för såväl oss och våra befintliga hyresgäster på Ultuna, som för UIC-bolagen som vi kommer att möta. Inom Green Innovation Park finns allt från små startups till större etablerade företag inom gröna näringar, vi är glada över att genom vårt partnerskap kunna bidra till att de och UIC-bolagen har goda förutsättningar att stärka varandra, säger Peter Bohman, marknadsområdesdirektör på Akademiska Hus.

– Vi ser fram emot att tillsammans kunna erbjuda regionens tillväxtföretag den support de behöver för att utvecklas på ett framgångsrikt sätt. Vi har som mål att kunna inbegripa alla business parks i vår region, för att UIC-bolag ska få de bästa förutsättningarna att växa. Nu har vi ett nära samarbete med alla Uppsalas företagsparker, vilket är otroligt positivt både för oss och UIC-bolagen, säger Per Bengtsson, vd på UIC.

UIC har ett tjugotal partner inom näringslivet som bidrar till bolagens utveckling genom sin kunskap och kompetens, bland annat i form av seminarier och individuell rådgivning. UIC:s partner bidrar också till finansieringen av UIC.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Akademiska Hus

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.