Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag22.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Adlerton Gadd säger upp sig från Platzer

Publicerad: 9 Mars 2017, 11:56

Charlotta Gadd.

Foto: Platzer.

Marknadsområdeschef Charlotte Adlerton Gadd har valt att säga upp sin anställning i Platzer Fastigheter och slutar hos bolaget i juli 2017.


Ämnen i artikeln:

Platzer Fastigheter

Anledningen, uppger Platzer, är att Charlottes relation med P-G Persson, vd på Platzer, har utvecklats till något mer än en jobbrelation. Med hänsyn till deras respektive yrkesroller väljer Charlotte Adlerton Gadd nu att lämna bolaget.

– Charlotte har arbetat på Platzer sedan 2007. Hon har under sina drygt 10 år hos oss vuxit i sina roller, hon började som förvaltare och är sedan 2014 marknadsområdeschef och medlem i ledningsgruppen. Charlotte har varit mycket uppskattad kollega och en av pusselbitarna i Platzers utveckling till det vi är idag. Jag vill tacka Charlotte för hennes insatser för Platzer och önskar henne all lycka i sina framtida utmaningar, säger Lennart Ekelund, CFO, Platzer, i ett pressmeddelande.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Platzer Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.