Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Handel

Varberg får nytt handelscentrum

Publicerad: 26 januari 2016, 08:00

Varberg får ett helt nytt centrum för volymhandel när Aspelin Ramm uppför Lugnetrondellen, det nya köpcentrumet som ska byggas på Värnamovägen 6, norr om centrala Varberg.


Ämnen i artikeln:

Aspelin-Ramm FastigheterVarberg

Totalt omfattar Lugnetrondellen 24 000 kvadratmeter butiksyta fördelat på ett tiotal butiker mellan 500 och 7000 kvadratmeter och beräknas vara klart under 2017. Det är redan klart att Biltema ska etablera sig i det nya köpcentrumet. De tecknar avtal om att förvärva 7000 kvadratmeter.

– Varberg är en expansiv och växande region med en traditionellt stark handel i innerstaden. När vi nu utvecklar det nya köpcentrumet vill vi komplettera dagens handelsutbud i Varberg med en modern och strukturerad volymhandel en bit ifrån stadskärnan. Ungefär på samma sätt som när vi utvecklade köpcentrumet 421 i Sisjön utanför Göteborg , säger Lennart Karlsson, vd på Aspelin Ramm Fastigheter, i ett pressmeddelande.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Aspelin Ramm

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.