torsdag2 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Handel

Täby centrum utökar inom vård och hälsa

Publicerad: 14 juli 2022, 07:20

Täby centrum Foto: URW

Globala fastighetsbolaget Unibail-Rodamco-Westfield fortsätter att utveckla Täby centrum, som i oktober blir en del av Westield-varumärket. Nu inom vård och hälsa.

Ämnen i artikeln:

SvepetUnibail-Rodamco-WestfieldTäby centrum

Teresa Ahola

teresa.ahola@fastighetsnytt.se


Husläkarmottagningen Täby centrum som ingår i Prima Vård, flyttar nu in till nya renoverade lokaler och blir granne med barnmorskemottagningen Mama Mia. 

Läs även: Ännu en jättegalleria i Stockholm blir Westfield 

Fastighetsägaren uppger att en central del av Westfield-strategin är att skapa värde för det lokala samhället, där vård, hälsa och wellness spelar en viktig roll.

– Genom att samla allt från läkare och barnmorskor till livsmedelsbutiker och biograf på ett och samma ställe vill vi sätta besökaren i centrum, möta deras många olika behov och underlätta deras vardag, kommenterar Linda Jensen, centrumchef i Täby Centrum.

Prima Vård ser positivt på möjligheten att bygga en samlad plats för vård i Täby centrum i samarbetete med Mama Mia. 

– Våra patienter kommer få nya, ändamålsanpassade lokaler som är mer lättillgängliga än de tidigare. Vi är även öppna för möjligheten att erbjuda specialistvårdsaktörer att hyra yta i lokalerna med delade tjänster för att erbjuda ett ännu större vårdutbud, kommenterar bolagets vd Hugo Lewné.

Aktörerna planerar öppning under våren 2023.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev