Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Handel

Stor premiärfest i Mölndal Galleria

Publicerad: 27 september 2018, 05:30

I dag, torsdag, invigs nya Mölndal Galleria med 65 butiker. En milstolpe som ska firas med pompa och ståt under hela helgen.


Ämnen i artikeln:

CityconMölndalMölndal GalleriaFastighetsmarknaden i Västsverige

I dag, torsdag, invigs nya Mölndal Galleria med 65 butiker. En milstolpe som ska firas med pompa och ståt under hela helgen.

“Det kommer att finnas aktiviteter och bra erbjudanden för besökarna. Alla, särskilt lokalborna är varmt välkomna”, säger Anne Ostelius, kommunikationschef på Citycon.

Första kvällen, den 27 september, har gallerian öppet mellan klockan 17 och 22. Den officiella invigningen startar klockan 18.

”Det är det första nya köpcentrumet i Storgöteborg på över tolv år. Omvandlingen av Mölndals stadskärna omfattar inte bara den nya gallerian, utan en hel stadsdel som förnyas med shopping, kultur, nya arbetsplatser och bostäder. I höstas invigdes även det nya biblioteket och totalt planeras ungefär 6 000 bostäder och över 100 000 kvadratmeter kontor i kommunen”, skriver Citycon i ett pressmeddelande.

Teresa Ahola

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.