Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Handel

Satsar åter på retail

Publicerad: 31 augusti 2015, 06:41

Colliers gör en nysatsning inom retail. Företagets nya affärschef inom uthyrning, Sophia Heurlin, kommer bland annat att fokusera på att bygga upp retaildelen tillsammans med Lina Östlund som nyligen anställdes från TAM Retail.


Ämnen i artikeln:

Colliers

Retail ingår i Colliers nyetablerade uthyrningsgrupp som omfattar handel, kontor och industri & logistik samt corporate solution.

– Colliers övriga affärsområden som Förvaltning och Transaktion drar stor nytta av Uthyrningsgruppen, vilket i slutändan gör att vi kan erbjuda våra kunder en bättre och mer omfattande service, säger Dan Törnsten, vd på Colliers, i ett pressmeddeladne.

Idag består uthyrningsgruppen av 10 personer och förutom Lina Östlund har Colliers även anställt Pär Westin och Christer Randmaa inom uthyrning i Stockholm. Rozana Yevno och Rasmus Östlund bildar det nya uthyrningsteamet i Göteborg. De jobbar på Colliers sedan början av augusti och har nu, tillsammans med Christoffer Bladh Nord ansvaret för uthyrningsuppdrag i Göteborg.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Colliers

Ämnen i artikeln:

Colliers

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.