Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Handel

Pressbyrån Go öppnar vid Westfield Mall of Scandinavia

Publicerad: 19 januari 2021, 15:44

Pressbyrån öppnar obemannad butik vid Westfield Mall of Scandinavia

Foto: Unibail-Rodamco-Westfield

Pressbyråns nya koncept, Pressbyrån Go, slår nu upp portarna till sin första fristående butik i anslutning till Westfield Mall of Scandinavia. Det framgår av ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Westfield Mall of Scandinavia

Pressbyrån Go är bolagets obemannade butikskoncept som har för avsikt att göra köpprocessen mer smidig och lättillgänglig för kunden. Den nya butiken är belägen på Stjärntorget vid en av entréerna till Westfield Mall of Scandinavia. 

För att handla kommer kunderna behöva använda appen Pressbyrån Go och scanna en QR-kod vid ingången. Med hjälp av kameror och integrerade vågsensorer registreras sedan de valda produkterna automatiskt i en virtuell varukorg. 

– Vi är väldigt spända på att öppna vår allra första fristående Pressbyrån Go. Det här är ett projekt vi jobbat med länge och vi är väldigt glada över att det är just vid Westfield Mall of Scandinavia som vi får slå upp portarna för första gången, säger Maria Isaksson, affärsutvecklingschef på Reitan Convenience och ansvarig för Pressbyrån Go, i pressmeddelandet. 

Sedan tidigare finns en Pressbyrån Go-butik inne på Strandbergsgatan 55 i Stockholm. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.