Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Handel

Petter Stordalen öppnar nytt hotell i Malmö

Publicerad: 7 maj 2014, 12:03

Sommaren 2016 öppnar nya Clarion Collection Hotel S:t Gertrud i Malmö. Hotellet blir Petter A Stordalens sjätte i staden.


Ämnen i artikeln:

Petter StordalenMalmöClarion Hotel

Nya Clarion Collection Hotel S:t Gertrud kommer bjuda på 180 hotellrum, restaurang och gym. Det nya hotellet kommer att inrymmas delvis i Skånska Dagbladets gamla tidningshus men också i en nybyggd del av fastigheten. Totalt kommer hotellet förfoga över cirka 7 000 kvadratmeter fördelade på fem våningsplan.

– Jag är otroligt stolt över att kunna slå upp portarna till ännu en hotellpärla mitt i fantastiska Malmö. Jag älskar den här staden och det är därför som jag storsatsar i den med totalt tre nya hotell de närmaste två åren. Malmö har en otrolig potential med sin nybyggaranda och mångfald och jag har bestämt mig för att delta i utvecklingen av stan, säger Petter A Stordalen, i ett pressmeddelande.

Avtalet mellan Clarion Collection Hotel och fastighetsägaren Skånska Dagbladets fastighetsbolag är tecknat på 15 år.  Planerad byggstart för Clarion Collection Hotel S:t Gertrud är årsskiftet 2014/2015.

Sedan tidigare driver Nordic Choice Hotels tre hotell i Malmö och under 2015 kommer ytterligare två nya hotell öppnas Clarion Hotel & Congress Malmö Live och Quality Hotel View.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Nordic Choice Hotels

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.