onsdag31 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Handel

Östermalmshallen flyttar till västkusten - blir padelhall

Publicerad: 18 augusti 2021, 10:59

Foto: Lennart Johansson

Tidigare i år sålde Stockholms stad den provisoriska saluhallen på Östermalmstorg till Wallenstam. Nu meddelar bolaget vart saluhallen ska ta vägen.

Ämnen i artikeln:

Wallenstam FastigheterpadelÖstermalm

Ajda Dzambic

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se


När Wallenstam förvärvade den tillfälliga saluhallen av Stockholms stad i februari var det ännu inte bestämt vad den skulle nyttjas till. I veckan meddelade bolaget att saluhallen kommer flyttas från Stockholm till Mölnlycke och bli hem till en ny, permanent, padelhall. 

Läs även: Saluhallen på Östermalm såld för mindre än halva priset

– Det ska ju bli Sveriges snyggaste padelhall. Det blir en väldigt fin hall med riktiga mått, högt i tak, bra belysning och alltihop. Vi påbörjar arbetet omgående och allting ska stå klart till årsskiftet, säger Hans Wallenstam, vd på Wallenstam, i bolagets sociala medier. 

Den tomt dit saluhallen ska flytta är belägen i anslutning till Wallenstams bostäder i Mölnlycke Fabriker och ligger vid sjön i Massetjärn i Mölnlycke centrum. 

Läs även: Därför älskar fastighetsbranschen padel

I klippet nedan besöker Hans Wallenstam och Annica Modin den nya platsen för saluhallen. 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Twitter är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev