lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Handel

Nytt hotell i Hyllie

Publicerad: 21 september 2012, 04:21

Petter A. Stordalen och Nordic Choice Hotels fortsätter i Malmö. Nordic Choice Hotels har tecknat avtal med Annehem om att bygga ett 18 våningar högt hotell i Hyllie som ska stå klart 2015.

Ämnen i artikeln:

Annehem kontorPeabPetter Stordalen

Avtalet som nu ingåtts mellan Nordic Choice Hotels och Annehem, innebär att ett hotell ska byggas som ska sätta sin prägel på stadsdelen Hyllie, på staden Malmö och på regionen.

– Nu tar vi Öresundsvågorna upp på land och förvandlar det till ett hotell i Hyllie. Den 18 våningar höga designen har hämtat kraft och inspiration från havets liv och rörelser. Nordic Choice Hotels kommer bli en viktig del av Hyllies utveckling, säger ägare och styrelseledamot i Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen, i ett pressmeddelande.

Beställare är Annehem Bygg & Projekt AB, Annehem är en enhet inom Peabs affärsområde Fastighetsutveckling. Kontraktssumman kommer att uppgå till cirka 400 miljoner kronor. Hotellet kommer att hyras och drivas med Choice Hotels som operatör och ha Annehem som hyresvärd. Projekteringsarbetet har inletts och hotellet kommer att vara klart för invigning under 2015.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev