Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Handel

Newsec vinner uppdrag vid Slussen

Publicerad: 5 oktober 2018, 10:20

I samband med ombyggnaden av Slussen planeras en ny handelsplats om cirka 8 000 kvadratmeter, med cirka 50 butiker fördelat på två plan under mark. Newsec har vunnit stadens upphandling som strategisk rådgivare för försäljningen av handelsplatsen.


Ämnen i artikeln:

NewsecSlussenStockholm

Ett delprojekt i det stora ombyggnadsprojektet vid Slussen är handelsplatsen, där Stockholms stad vill hitta en stadsutvecklare “som kan bidra till att förverkliga stadens vision om Slussen som en levande mötesplats”, enligt ett pressmeddelande.

– Det här är en viktig pusselbit i stadens utveckling. Vår målsättning är att hitta en långsiktig fastighetsägare att samarbeta med, säger Peter Svärd, projektchef Slussen, Stockholms stad.

Newsec ska vara stadens rådgivare och bistå med handledning inför en försäljning med fokus på hur och med vilka aktörer Slussens handelsplats kan utvecklas på bästa sätt.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

NewsecSlussenStockholm

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.