Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Handel

Lämnar Scandic och Svenska Handelsfastigheter för bolag inom ”retail parks”

Publicerad: 18 januari 2021, 14:35

Malin Norén och Magnus Schön.

Foto: RED

Rico Estate Development, RED, växer med två nya personer som har rekryterats från hotellkedjan Scandic och från konkurrenten Svenska Handelsfastigheter.


Ämnen i artikeln:

Rico Estate DevelopmentScandicSvenska Handelsfastigheter

Det är en namnkunnig duo som rekryterats till Red. Magnus Schön som närmast kommer från Scandic Hotels som blir Senior Business Development Manager på RED där han får det övergripande ansvararet för den strategiska affärsutvecklingen i bolagets verksamhet.

Läs även: Små och smarta lägenheter markanvisas på Kolkajen

Malin Norén, tidigare kommersiell förvaltare hos Svenska Handelsfastigheter, anställs som fastighetsutvecklare med titeln Real Estate Developer. I den rollen ska Malin Norén säkra nya markområden för utveckling samt driva den kommersiella utvecklingen av befintliga handelsområden. 

– Vi är mycket stolta och glada över att kunna attrahera två attraktiva namn med utomordentlig erfarenhet, fina nätverk och god renommé. säger Ronald Rico, vd för RED i ett pressmeddelande.

Läs även: Haris Dozo till RED

Båda tjänsterna kommer att tillträdas den 1: a februari.

 

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.