Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Handel

Kicks flyttar till andra sidan Fleminggatan – in i Västermalmsgallerian

Publicerad: 6 september 2022, 06:03

Västermalmsgallerian på Kungsholmen.

Skönhetskedjan Kicks lämnar fastigheten Roddaren 58 där man under flera år har hyrt av AFA och flyttar in i Västermalmsgallerian – det vill säga andra sidan korsningen Fleminggatan/St Eriksgatan.


Ämnen i artikeln:

StockholmKungsholmenSvepet

Under hösten omlokaliserar skönhetskedjan Kicks fyra av sina butiker, varav tre i Stockholmsregionen och en i Kiruna.

Man har sedan en lång tid tillbaka en butik på Fleminggatan som bolaget nu väljer att relokera till AMF Fastighters Västermalmsgallerian. 

Den andra butiken som berörs ligger i Täby Centrum, där kedjan flyttar till en större lokal vid ett av köpcentrets bättre lägen. 

Av samma anledning har kedjan även i nya Haninge Centrum valt att omlokalisera sin butik till en större och bättre belägen lokal. Den fjärde Kicks-butiken som nyligen slagit upp portarna ligger i nya Kiruna centrum.

Den nya butik i Västermalmsgallerian slår upp portarna den 8 september och butiken i Täby Centrum den 23 september. Butiken Haninge Centrum öppnande 25 augusti och den i nya Kiruna centrum 1 september.

Philip Wallin

Reporter

philip.wallin@bbm.bonnier.se

Ämnen i artikeln:

StockholmKungsholmenSvepet

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.