fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Handel

Ikea öppnar planeringsstudio i Diös galleria

Publicerad: 30 november 2022, 12:35

Ikea öppnar en planeringsstudio i gallerian Smedjan i centrala Luleå.

Foto: Pressfoto

Ikea slår upp portarna till en ny planeringsstudio i Diös galleria Smedjan i centrala Luleå. Det skriver möbeljätten i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetIkeaLuleå

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Planeringsstudior finns på flera orter runt om i landet. Dit kan Ikeas kunder vända sig för att planera och beställa inredning till bland annat kök och badrum.

I slutet av mars 2023 öppnar möbeljätten en ny sådan enhet i gallerian Smedjan i centrala Luleå, som ägs av Diös fastigheter.

– Det är med stor glädje vi välkomnar Ikea till plan två i Smedjan galleria. Luleå beskrivs av många som ett nav för den tillväxt som sker i norra Sverige och vi möter utvecklingen med strategiska etableringar som ger livskvalitet och skapar värde för både befintliga och blivande Lulebor. Nu inleder vi det spännande arbetet med att uppgradera den tidigare butiksytan till en modern och välkomnande planeringsstudio inför öppningen i mars, säger Johan Lång, affärschef, Diös Luleå, i en kommentar.

Planeringsstudion i Smedjan, som kommer att sysselsätta mellan 4 till 6 personer, kommer att vara 83 kvadratmeter stor. Hela Ikeas sortiment kommer att gå att beställa därifrån men inget går att ta med sig direkt från butiken.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev