Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Handel

Hon ska vässa NK: “En ikonisk mötesplats”

Publicerad: 20 augusti 2019, 11:34

Karin Wickberg blir ny marknadschef för NK.

Foto: NK

Nordiska kompaniet, NK, har rekryterat Karin Wickberg som ny marknadschef. Hon ska leda marknadsteamet i Stockholm och Göteborg från och med november i år. Fastighetsnytt fick en intervju.


Ämnen i artikeln:

Nordiska Kompaniet

Karin Wickberg kommer närmast från designföretaget Kasthall och hon har tidigare haft framträdande roller på Electrolux, Hästens och British Airways. I november kliver hon in som marknadschef på NK.

Fastighetsnytt fick en intervju:

Vad ska bli roligast med ditt nya jobb på NK?

– NK är bland det finaste vi har i Sverige och sannerligen ett varumärke som berör.  Att få vara med i NK:s framtida resa med både möjligheter och utmaningar är vad jag ser fram emot.

Det pratas mycket i branschen om “butiksdöden” och behovet av att utveckla den fysiska handeln med upplevelser och andra “plustjänster”. Är det något du vill utveckla på NK?

– Jag avstår att svara på detta tills dess att jag har kommit in i rollen.

Vad är NK:s viktigaste usp enligt dig?

– Att man etablerat sig som en unik och ikonisk mötesplats för handel och kultur.

Karin Wickberg kommer att ingå i NK:s ledningsgrupp som för närvarande har stort fokus på att genomföra det förändringsarbete NK inlett och som går in i sin slutfas under nästa år.

Andreas Jennische

Ämnen i artikeln:

Nordiska Kompaniet

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.