Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Handel

Hon är Citycons nya galleriachef i väst

Publicerad: 30 augusti 2019, 12:46

Carina Erlandsson tar över ansvaret för Mölndal Galleria och Stenungstorg Centrum för Citycons räkning. Foto: Citycon

För snart ett år sedan invigdes Mölndal Galleria. Nu har Citycon rekryterat en ny chef för gallerian, som också ska styra Stenungstorg Centrum.

Ämnen i artikeln:

Citycon

För snart ett år sedan invigdes Mölndal Galleria. Nu har Citycon rekryterat en ny chef för gallerian, som också ska styra Stenungstorg Centrum.

Det är Carina Erlandsson som närmast kommer från Agora som får ansvara för den dagliga förvaltningen av Citycons västsvenska portfölj, Stenungstorg Centrum i Stenungsund och Mölndal Galleria.

– Stenungstorg står inför en spännande resa med planerna på att utveckla platsen till en ny stadskärna. Här ska vi se till att behålla och utveckla ett starkt utbud av butiker, caféer och restauranger som möter kundernas behov. I Mölndal kommer jag att lägga fokus på att skapa en levande och aktiv galleria med aktiviteter och marknadsföring som skapar puls, trivsel och glädje, säger Carina Erlandsson, i ett pressmeddelande.

Carina Erlandsson har tidigare jobbat med kommersiella fastigheter inom Steen&Ström och Newsec Asset. Hon har också varit butiks- och regionchef inom flera stora kedjeföretag, däribland Kicks och Lagerhaus.

Andreas Jennische

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev