Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Handel

Flytt möjliggör utveckling av handel

Publicerad: 4 juni 2014, 04:49

Eurostop i Halmstad kan utökas med 16 000 kvadratmeter när Statoil flyttar till Snapparp.


Ämnen i artikeln:

EurocommercialHalmstad

Eurostop i Halmstad kan utökas med 16 000 kvadratmeter när Statoil flyttar till Snapparp.

Enda sedan Eurocommercial förvärvade Eurostop i Halmstad så har arbetet inför en omfattande om- och tillbyggnad pågått. För att kunna öka handelsytan med cirka 16 000 kvadratmeter så har planerna varit att flytta det befintliga Truck stop som drivs av Statoil. Eurocommercial och Statoil har nu kommit fram till en överenskommelse. Hela Statoils nuvarande verksamhet kommer att flyttas och ersättas med en helt ny drivmedelsstation som byggs för personbilstrafik.

– Vi är mycket glada över att ha nått denna överenskommelse som frigör den norra delen av vår fastighet vilket är nödvändigt för projektet. Extra glädjande är att vi också löst de problem som de närboende upplevt under lång tid med lastbilsparkeringen och samtidigt lyckats hjälpa Statoil med att finnas kvar med en framgångsrik verksamhet på området, säger Martin Bjöörn på Eurocommercial, i ett pressmeddelande.

För att Statoils och hela Eurostops förädling ska vara möjlig måste den nya detaljplanen som Kommunfullmäktige godkände den 17 december 2013 även vinna laga kraft.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Eurocommercial

Ämnen i artikeln:

EurocommercialHalmstad

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.