Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Handel

Bonnier bygger handel i Kungens Kurva

Publicerad: 18 maj 2016, 12:34

Bonnier Fastigheter ska bygga en ny handelsplats i Kungens Kurva utanför Stockholm. Bolaget har nu tecknat avtal med Zengun om att utföra den andra etappen när bolagets gamla tryckerifastighet omvandlas till handelsplatsen Orangeriet.


Ämnen i artikeln:

ZengunStockholmBonnier FastigheterKungens Kurva

Bonnier Fastigheter ska bygga en ny handelsplats i Kungens Kurva utanför Stockholm. Bolaget har nu tecknat avtal med Zengun om att utföra den andra etappen när bolagets gamla tryckerifastighet omvandlas till handelsplatsen Orangeriet.

Handelsplatsen ligger precis vid Heron City, vid den nya infarten till Kungens Kurva som byggs i samband med Förbifart Stockholm.

All i dag tillgänglig yta, ca 16 000 kvadratmeter, är nu fullt uthyrd till Bygghemma.se, EM-möbler, K-Rauta, KungSängen och Bounce.

Den etapp som nu inleds beräknas vara klar under hösten 2016. Projektet är etapp två av tre där den sista etappen planeras kunna slutföras under 2017.

– Trenden för köpcentrum är idag tydlig, man behöver erbjuda sina kunder något mer än enbart traditionell handel. Att ge handelsplatsen ett tydligt koncept som ger kunderna en konkret anledning att besöka handelsplatsen tillsammans med en bra mix av butiker, restauranger och upplevelser är något vi är övertygade om kommer att skapa en väl fungerande handelsplats för både dagens och framtidens kunder, säger Sara Olsson, uthyrningsansvarig, Bonnier Fastigheter.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.