Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Handel

Aspelin Ramm och Väla i topp

Publicerad: 21 oktober 2016, 09:32

Enligt NKI-undersökningen Fastighetsbarometern har Aspelin Ramm Fastigheter Sveriges nöjdaste kontorshyresgäster och Väla Centrum har årets nöjdaste hyresgäster för köpcentrum.


Ämnen i artikeln:

Aspelin-Ramm FastigheterCFI GroupFastighetsägarnaVäla Centrum

CFI Group och Fastighetsägarna Sverige ligger bakom Fastighetsbarometern kontor och butik som mäter hyresgästernas nöjdhet med lokaler, service och förvaltningskvalitet, presenterades av

För nionde året i rad är Väla Centrum i Helsingborg det köpcentrum som har nöjdast hyresgäster i Fastighetsbarometern Butik. Väla Centrum har ett Nöjd-Kund-Index (NKI) på 86. Grand Samarkand med ett NKI på 85 nådde en andraplats.

Aspelin Ramm Fastigheter toppar Fastighetsbarometern Kontor 2016 med ett Nöjd-Kund-Index (NKI) på 81,9. På andraplats hamnade förra årets vinnare Hufvudstaden med ett NKI på 81,6. Tredjeplatsen gick i år till Pembroke Real Estate som har ett NKI på 81,5. Årets bästa

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.