söndag4 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Handel

AMF lanserar nya handelsytor i Gallerian – Ikea-förnyaren är först ut

Publicerad: 5 oktober 2022, 06:41

Bemz, som förlänger livslängden på Ikea-möbler, flyttar tillfälligt in i Gallerian.

Gallerian i Stockholm breddar sitt utbud genom att för första gången erbjuda centralt belägna handelsytor för korttids pop ups. Designföretaget Bemz är först ut.

Ämnen i artikeln:

AMFGallerian

R


På de nya ytorna i galleriagången kan nytänkande retailaktörer möta befintliga och nya målgrupper under en begränsad period, skriver fastighetsägaren AMF Fastigheter i ett pressmeddelande. 

Läs mer: Bilder: Så blir AMF:s fjärde pusselbit i Mood district – ”Har gått från döda, mörka bakgator” 

Först ut, mellan den 4 och 23 oktober, är det designdrivna e-handelsbolaget Bemz, som förlänger livslängden på Ikea-möbler med exklusiva möbelöverdrag.

De två öppna ytorna är belägna på central plats i galleriafastigheten. De är skalbara men omfattar som mest 30 respektive 50 kvadratmeter.

Läs mer: Bildextra: Så blir Ikeas nya citykoncept i Gallerian

– Efterfrågan på mer flexibla hyreslösningar har vuxit sig allt större. Pop ups av olika slag och i olika syften har kommit att spela en allt viktigare roll i handelns transformation. Vi ser en spännande utveckling och är oerhört glada över att kunna erbjuda retailaktörer att testa nytt på en så välbesökt och central handelsplats i Gallerian, kommenterar Alice Leffler, uthyrare pop up och korta kontrakt, AMF Fastigheter. 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev