Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Förvaltning

Tecknar förvaltningsavtal med Newsec

Publicerad: 29 september 2015, 04:52

A Group of Retail, Agora, har tecknat avtal med Newsec avseende ekonomisk förvaltning för hela bolagets fastighetsbestånd. Avtalet avser också ett tidsbegränsat uppdrag för åtta handelsfastigheter.


Ämnen i artikeln:

AgoraAgoraNewsec

A Group of Retail, Agora, har tecknat avtal med Newsec avseende ekonomisk förvaltning för hela bolagets fastighetsbestånd. Avtalet avser också ett tidsbegränsat uppdrag gällande förvaltning, centrumledning och uthyrning för åtta handelsfastigheter.

– Vi är nystartade och inne i en kraftig expansionsfas. Medan vi bygger vår egen organisation är vi glada att Newsec bistår med förvaltning, centrumledning och uthyrning i del av portföljen, säger Peter Gullberg, Förvaltningschef på Agora.

Agoras totala fastighetsbestånd består av 22 handelsfastigheter på 17 orter i Sverige, med en total yta om 235 000 kvadratmeter. Bolaget bildades under våren 2015 och noterades på First North 15 juni.

Bolagets största ägare är Rutger Arnhults holdingbolag M2 Asset Management, som äger 38,4 procent av kapitalet. Kvalitena äger 35,6 procent.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Newsec

Ämnen i artikeln:

AgoraAgoraNewsec

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.