Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Förvaltning

Övertar förvaltningsorganisation i södra Sverige

Publicerad: 16 augusti 2016, 10:00

Kv Kaptenen på Olastorpsvägen i Kristianstad. Bild: Catella.

Nordic PM har fått i uppdrag att ansvara för förvaltning och uthyrning av 725 studentbostäder i södra Sverige. I samband med detta övertar man Krebo Holdings, som är den tidigare förvaltningsorganisationen för fastigheterna.


Ämnen i artikeln:

Nordic PM

Det nytecknade avtalet innebär att Nordic PM får förtroendet att ansvara för all förvaltning och uthyrning av sammanlagt 15 fastigheter främst i Karlshamn, Karlskrona, Karlstad, Kristianstad, Lund, Olofström, Trollhättan och Växjö. Fastigheterna är till övervägande del bebyggda med bostäder, med sammanlagt 725 lägenheter, varav de flesta utgörs av studentbostäder i närheten av universitetsområdena på respektive ort.

I samband med detta övertar Nordic PM den tidigare fastighetsägaren Krebo Holdings förvaltningsorganisation, innefattande bl.a. teknisk drift samt fastighets- och ekonomisk administration. Förvaltningen kommer fortsatt att skötas med Karlshamn som bas, där nu alltså Nordic PM etablerar ett lokalkontor.

– Vi är mycket glada över att ha fått utökat förtroende från vår uppdragsgivare OH Holding och med det denna chans att växa tillsammans med dem. Detta ligger helt i linje med vår nya affärsplan, som bl.a. innefattar att vi ska expandera såväl geografiskt som numerärt och vi ser därför fram emot att ta oss an fastigheterna och att bekanta oss med våra nya medarbetare, säger Joakim Orthén, vd Nordic PM.

Redaktionen

Källa: Nordic PM

Ämnen i artikeln:

Nordic PM

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.