Onsdag05.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Förvaltning

Ny förvaltare för SEB Trygg Liv

Publicerad: 22 December 2015, 07:28

Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv har valt ny fastighetsförvaltare för sitt svenska fastighetsbestånd.


Ämnen i artikeln:

SEB Trygg Liv

Den nya fastighetsförvaltaren är en nystartad aktör på marknaden och kommer att ledas av Mikael Hasselberg som bland annat äger och driver Grandab tillsammans med Carl Petre och Per Liljenfeld..

Förvaltningsuppdraget är ett totalåtagande avseende kommersiell, ekonomisk och teknisk förvaltning. Uppdraget startar 1 april 2016. Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Livs svenska fastighetsbestånd omfattar 69 fastigheter om totalt cirka 505 000 kvadratmeter belägna i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Helsingborg och Malmö.

– Det är med stor ödmjukhet vi tar oss an uppgiften att förvalta och utveckla ett av Sveriges finaste fastighetsbestånd. Det känns som rätt tidpunkt att starta en ny aktör på den svenska förvaltningsmarknaden. Men detta uppdrag blir vi direkt en etablerad aktör. Vår målsättning är att på sikt växa med ytterligare kunder och att bli en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på externförvaltningsmarknaden, kommenterar Mikael Hasselberg, i ett pressmeddelande.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande

Ämnen i artikeln:

SEB Trygg Liv

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.