Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Förvaltning

Novier får stort uppdrag av Randviken

Publicerad: 25 april 2022, 04:58

Jakob Paljak, operativ chef på Randviken, och Henrik Forsberg, chef för teknik och projekt, på Novier.

Novier har, efter upphandling i konkurrens, fått i uppdrag av Randviken att förvalta över 200 000 kvadratmeter i Sverige.


Ämnen i artikeln:

NovierRandviken Fastigheter

Randviken har valt att lägga ut den tekniska förvaltningen på Novier i en stor del av fastighetsbolagets fastighetsbestånd i bland annat Stockholm, Västerås, Karlstad, Borås och Helsingborg. Det skriver Novier i ett pressmeddelande. 

Noviers uppdrag omfattar teknisk förvaltning av över 200 000 kvadratmeter. En majoritet av fastigheterna består av logistik- och industri, men portföljen innefattar även kontorsfastigheter samt fastigheter inom vård, omsorg och skola.

Läs mer: Fastighetsrådgivarna Nordier och Novi går samman 

– Vi är väldigt glada och stolta över att Randviken ger oss förtroendet att förvalta dessa spännande fastigheter. Vi ser fram emot att vara med och utveckla fastighetsbeståndet samt att tillsammans med Randviken arbeta proaktivt och förebyggande. Stort fokus kommer att ligga på hållbarhet, kommenterar Henrik Forsberg, chef för teknik och projekt, på Novier. 

Jakob Paljak, operativ chef på Randviken: 

– Vi är nöjda med att ha anlitat Novier som teknisk förvaltare för en betydande andel av vårt fastighetsbestånd. Randviken har ett stort fokus på energioptimering samt digitalisering och med Noviers erfarenhet inom detta område kan vi ytterligare accelerera arbetet med att göra vårt bestånd mer hållbart. 

Randviken grundades våren 2017 och har i dag ett fastighetsbestånd om cirka 510 000 kvadratmeter.

Läs mer: Randviken: Stenhus lägger bud på 2,7 miljarder 

Philip Wallin

Reporter

philip.wallin@bbm.bonnier.se

Ämnen i artikeln:

NovierRandviken Fastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.