fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Förvaltning

Finska bolagets nya uppdrag: förvalta bygghandelsjättens samtliga varuhus

Publicerad: 11 januari 2023, 14:20

Retta har fått i uppdrag att förvalta Bauhaus samtliga 23 varuhus runt om i Sverige. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

Svepet

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Finska förvaltningskoncernen Retta tar över förvaltningsuppdraget för tyska byggvaruhuskedjan Bauhaus samtliga 23 varuhus i Sverige. Det var efter att bolaget i somras fick ansvaret för kedjans nyöppnade varuhus i Umeå som Bauhaus beslutade att ge dem förtroendet att förvalta landets samtliga Bauhaus-varuhus.

Läs också: Förvaltarnas framtidsspaningar: ”Kommer finnas mer behov för spetskompetenser”

– Vi på Retta är jätteglada för det nya samarbetet med Bauhaus. Vi vill vara en strategisk partner och bidra till kundupplevelsen för alla hemmafixande svenskar som varje dag besöker varuhusen. Bauhaus har en enorm utvecklingspotential och bygger själva fastigheter i både Sverige och Norden. Vi ser fram emot att vara med på deras resa, säger Cecilia Nilsson, Sverigechef för Retta, i en kommentar.

Rettas avtal med Bauhaus omfattar förvaltning och drift av kedjans 23 varuhus, varav 18 egenägda, med en total ytaom cirka 440 000 kvadratmeter. Uppdraget började gälla den 1 januari 2023.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev