torsdag30 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Förvaltning

Fastighetsbolag belönade för sin förvaltningskvalitet

Publicerad: 20 september 2018, 10:41

Nominerade och Vinnare. Foto: Elias Ljungberg.

Vinnarna av Branschindex presenterades på Business Arena under torsdagen. Melin Fastighetsförvaltning, SKB och Tidaholms Bostads tog hem priset i de tre olika klasserna.

Ämnen i artikeln:

AktivBoBusiness ArenaFastighetsnytt

Branschindex delades ut för åttonde gången. Branschindex är ett initiativ av företagen AktivBo och Fastighetsnytt Förlags AB och syftar till att ge bostads- och fastighetsföretag möjlighet att mäta sin förvaltningskvalitet, och på så sätt få branschen som helhet att bli mer kundfokuserad. Nomineringsklasserna är Bostäder (två storleksklasser) och Kontor/Lokaler.

– Genom att lyssna på sina kunder och använda den informationen till att styra verksamheten kan man prioritera det som är viktigast för hyresgästerna. Resultatet blir att kundnöjdheten höjs samtidigt som hyresvärden sparar pengar genom att undvika onödiga investeringar. På Business Arena lyfter vi fram de bolag som framgångsrikt satsat på en kunddriven fastighetsförvaltning, säger Jon Svensson, vd för AktivBo.

– Vi är stolta över att få presentera det här priset tillsammans med AktivBo. Det är viktigt för branschen att ständigt ha kunden i fokus, säger Lena Stark, vd för Fastighetsnytt och Business Arena.

Vinnare Branschindex 2018 – Högsta Förvaltningskvalitet

Bostäder

Melin Fastighetsförvaltning

(under 1000 lägenheter)

Stockholms Kooperatvia Bostadsförening
(över 1000 lägenheter)

Kontor

Tidaholms Bostads AB

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev