Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Förvaltning

Aberdeen outsourcar förvaltning till CBRE

Publicerad: 18 november 2015, 06:38

Göran Bengtsson, vd för Aberdeen Asset Management Sverige, har valt att lämna bolaget i samband med att förvaltningen outsourcas till CBRE. Bolaget kommer enligt ett pressmeddelande att ta över förvaltningen från april 2016.


Ämnen i artikeln:

Aberdeen Standard InvestmentsCBRE

Göran Bengtsson, vd för Aberdeen Asset Management Sverige, har valt att lämna bolaget i samband med att bolaget outsourcar förvaltningen till CBRE.

Aberdeen är för närvarande i förhandlingar för att lägga ut fastighetsförvaltning och redovisningstjänster till CBRE.

Dessa funktioner utförs i nuläget i egen regi och Aberdeen menar att den nya modellen kommer att kunna erbjuda kunder och deras hyresgäster en mer effektiv service.

– I Storbritannien och Kontinentaleuropa har fastighetsförvaltning och redovisningstjänster varit outsourcat i många år. När vi nu ser att externa leverantörer förbättrar sitt tjänsteutbud och sin geografiska täckning i regionen känner vi oss mogna att outsourca dessa tjänster också i Norden, säger Pertti Vanhanenm Group Head of Property på Aberdeen.

CBRE kommer enligt ett pressmeddelande att ta över förvaltningen från april 2016.

Redaktionen

Källa: Aberdeen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.