Onsdag28.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Bostäder

Wäst-Bygg bygger handelshus och bostäder

Publicerad: 20 Juni 2013, 05:00

Wäst-Bygg ska i två separata uppdrag uppföra verkstad i Märsta, bostäder i Knivsta samt handel i Strängnäs.


Ämnen i artikeln:

Wästbygg

Wäst-Bygg AB har nyligen fått i uppdrag av Bilfastigheter Nord AB att bygga lastbilsverkstad och kontor på totalt 2 300 kvadratmeter i Märsta strax norr om Stockholm.  Entreprenadsumman är 40 miljoner kronor. Markarbetena inleds omgående och i april 2014 ska den nya byggnaden vara klar för invigning. Hyresgäst blir Wist Last & Buss.

NRE Sweden AB har tecknat avtal med Wäst-Bygg AB om två nya projekt, bostadsrättslägenheter, butikslokal och parkeringsgarage i Knivsta samt ett handelshus i Strängnäs där Cheapy och Rusta ska bli hyresgäster.

För projektet i Knivsta, som startar senare i höst, har ett samarbetsavtal tecknats som bygger på att båda parterna bidrar med sina kompletterande kompetenser och ställer resurser till förfogande i projektet.

I Strängnäs inleds markarbetena omgående för handelshuset som ska innehålla butiks- och lagerlokaler åt Cheapy och Rusta. Totalt är det 4 100 kvadratmeter som ska uppföras med inflyttning i november 2013 för Cheapy och i mars 2014 för Rusta.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Wäst-Bygg

Ämnen i artikeln:

Wästbygg

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.