Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

Vinner markanvisningstävling i Sollentuna

Publicerad: 23 november 2016, 12:15

Titania kommer att samarbeta med Arkitema Architects för framtagandet av bebyggelsen som kommer att utföras i trä.

Sollentuna kommun har utsett vilka som ska utveckla Ribbings väg. Planområdet är en del i utvecklingen av Väsjön där det planeras för totalt cirka 3 800 bostäder samt kommunal service.


Ämnen i artikeln:

SollentunaTitania

Sollentuna kommun har utsett vilka som ska utveckla Ribbings väg. Planområdet är en del i utvecklingen av Väsjön där det planeras för totalt cirka 3 800 bostäder samt kommunal service.

Titania har utsetts till en av vinnarna av markanvisningstävlingen i Sollentuna kommun och ska producera 88 bostadsrättslägenheter. Markanvisningstävlingen är en del av ett större utvecklingsprojekt för området norr om Ribbings väg i Edsberg. Titania blev tilldelat lott C i markanvisningstävlingen, resterande lotter som ingick i tävlingen ska utvecklas av Balder projektutveckling AB samt Botrygg Bygg AB. Kommunala fastighetsbolaget Sollentunahem utvecklar sin mark i samma område.

Byggstart är planerad till 2019 och projektet beräknas vara avslutat 2021.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

SollentunaTitania

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.