fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Bostäder

Vinnarna av Branschindex Bostäder och Kontor

Publicerad: 17 september 2014, 13:45

För fjärde året i rad presenterades vinnarna av Branschindex Bostäder och Kontor på Business Arena i Stockholm. Anders Bodin Fastigheter AB och Stockholms Kooperativa Bostadsförening har Sveriges högsta förvaltningskvalitet 2014.

Ämnen i artikeln:

AktivBoBusiness ArenaFastighetsnytt

Branschindex utgörs av en årlig hyresgästundersökning som mäter Förvaltningskvalitet och utnämningarna baseras helt och hållet på hyresgästernas egna synpunkter om sin hyresvärd. I årets mätning fick över 10 000 hyresgäster möjligheten att påverka sitt boende eller sin arbetsplats.

AktivBo och Fastighetsnytt står bakom initiativet för Branschindex.
– Det är roligt att se att utvecklingen går i rätt riktning och varje år får vi in nya företag som inte tidigare genomfört kontinuerliga hyresgästundersökningar. Ser man sina hyresgäster som viktiga kunder och låter dem vara med och påverka, blir alla vinnare, säger Jon Svensson, vd på AktivBo.

– Ambitionen med Branschindex har hela tiden varit att göra det enkelt och lättillgängligt att få till en bra kunddialog. Det känns därför extra roligt att fler än 60 olika bolag varit med i initiativet sedan starten, säger Johan Zetterstedt, vd på Fastighetsnytt.

Vinnare Branschindex 2014 – Högsta Förvaltningskvalitet

Bostäder

-Anders Bodin Fastigheter AB

(under 2000 lägenheter)

-Stockholms Kooperativa Bostadsförening

(över 2000 lägenheter)

Kontor

-Anders Bodin Fastigheter AB

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Aktivbo

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev