Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

Victoria Park och Hembla förenas - byter namn

Publicerad: 4 oktober 2021, 13:54

I januari 2022 förenas Victoria Park och Hembla under ett gemensamt varumärke - nu presenterar bolagen det nya namnet.


Ämnen i artikeln:

Victoria ParkHemblaVictoriahem

Från nästa år kommer Victoria Park och Hembla samlas under namnet Victoriahem. De båda bolagen ägs i dag av tyska Vonovia. 

– Vi är två bolag, men med samma ägare, gemensam företagsledning, samma idé och samma affärsmodell. Så det här är ett naturligt steg för oss och tiden är mogen för att ta det. Genom att nu ta steget fullt ut med ett gemensamt namn blir vi en tydligare aktör på marknaden. Det underlättar även arbetet med att bygga en stark gemensam företagskultur, säger Per Ekelund, vd för Victoria Park och Hembla, i ett pressmeddelande.

Läs även: Tyska bostadsjätten siktar på nytt förvärv - blir störst i Europa 

 För bolagens hyresgäster ska inte bytet innebära några större förändringar. 

– Våra hyresgäster kommer att behöva vänja sig vid ett nytt namn, i övrigt kommer de inte att påverkas. Vi är i grund och botten samma hyresvärd, med samma personal och samma höga ambitioner om att ta väl hand om såväl de boende som hus och områden. Hyresgästerna ska självklart fortsätta känna sig som hemma hos oss, säger Per Ekelund, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.