Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bostäder

Victoria Park köper stor bostadsportfölj i Landskrona

Publicerad: 15 december 2021, 08:45

Per Ekelund är vd på Victoria Park.

Bolaget köper 830 lägenheter i 24 fastigheter och etablerar sig därmed i ytterligare en sydsvensk stad.


Ämnen i artikeln:

Victoria ParkHemblaLandskrona

– Landskrona är en stad med ett attraktivt läge, med närhet till Malmö och övriga Öresundsregionen. Det är också en kommun på frammarsch, där utvecklingen de senaste åren varit väldigt positiv. Vi ser stora möjligheter att med vår erfarenhet och storlek kunna bidra till att den utvecklingen fortsätter, säger Per Ekelund, vd för Victoria Park i ett pressmeddelande. 

Läs även: Victoria Park och Hembla förenas - byter namn

De 24 fastigheterna ligger samlat i centrala Landskrona, alla inom en radie av knappt 1,5 kilometer. Tillträde sker den 1 mars 2022. 

Säljare är Paulssons Fastigheter, ett familjeägt fastighetsbolag med bas i Lund.

– Victoria Park har goda förutsättningar att ta vid som ny ägare med resurser och ett socialt engagemang som vi sökte i processen. Genom affären skapar vi ekonomiska möjligheter för en fortsatt satsning på våra fastigheter i Lund med omnejd, för såväl befintliga utvecklingsfastigheter som nya fastighetsprojekt, säger Ewa Folkesson, vd för Paulssons Fastigheter.

Något pris kommuniceras inte. 

Maria Nordlander

Redaktör (Föräldraledig)

maria.nordlander@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.